روش های پیشگیری از هک شدن گوشی: امروزه استفاده از تلفن همراه و اینترنت امری رایج است. هک گوشی یا هک اکانت های شما، از سری مشکلاتی است که می تواند برای هر شخص پیش بیاید. هکر ها افرادی هستند که با استفاده از روش های مختلف تلفن همراه شما را هک کرده ، اطلاعات محرمانه شما را سرقت می کنند و حریم خصوصی شما را به خطر می اندازند.

حفظ حریم شخصی برای افراد اهمیت زیادی دارد و مردم نیازمند داشتن امنیت در هنگام استفاده از تلفن همراه و اینترنت، شبکه های اجتماعی و… هستند. در ادامه این مقاله از مجله امنیتی شبکه های اجتماعی ایران سوشیال، روش های پیشگیری از هک شدن گوشی، جلوگیری از هک اینستاگرام ، هک گوشی با شماره و اینکه از کجا بفهمیم گوشی هک شده را بررسی می کنیم.

از کجا بفهمیم گوشی هک شده؟ روش های متدوال هک گوشی:

همانطور که گفته شد، هکر ها با استفاده از روشهای مختلف به هک کردن گوشی کاربران اقدام می کنند؛ در این قسمت با برخی از روش های متدوال هک گوشی که هکر ها به کار می گیرند آشنا می شویم و سپس به روش های پیشگیری از هک شدن گوشی می پردازیم.

پیشنهاد مطالعه :  معرفی 12 بهترین سیستم‌ عامل‌ های هک و تست نفوذ برای هکر

·       بد افزار ها

یکی از روش های هک شدن گوشی توسط هکر ها، از راه بد افزار است. بد افزار یک برنامه مخرب است که هکر ها با استفاده از روش های نفوذ مثل فیشینگ، شبکه های وای فای ساختگی، سایت های جعلی و یا حتی اتصال کابل usb یا حافظه های خارجی، این برنامه ها را به سیستم شما منتقل کرده و با استفاده از آنها شما را هک می کنند.

در برخی موارد هنگامی که از یک وب سایت فایلی را دانلود می کنید، ممکن است لینک ها و پاپ آپ هایی باز شوند که با کلیک روی آنها برنامه های مخرب را خود به خود دانلود و روی گوشی شما نصب می کنند؛ بنابراین می بایست در این موارد برای پیشگیری از هک شدن گوشی، دقت کنید.

·       جاسوس افزار

در این روش، هکر با استفاده از نرم افزار های خاصی که در گوشی شما نصب شده است، از راه دور فعالیت های شما و اطلاعات ذخیره شده در گوشی شما را بررسی می کند و به آنها دسترسی دارد؛ هکر به آسانی می تواند از اطلاعات گوشی شما سو استفاده کرده و امنیت شما را به خطر بیاندازد.

روش های جلوگیری از هک شدن گوشی

·       سیم کارت

در حمله جابجایی سیم کارت، هکر شماره تلفن گوشی شما را به سیم کارت دیگری انتقال داده و گوشی شما را کنترل می کند.

·       فیشینگ

فیشنیگ هنگامی اتفاق می افتد که در برخی مواقع پیام های تبلیغاتی و وسوسه کننده ای برای شما به صورت ایمیل، پیامک، یا از طریق شبکه های مجازی اینستاگرام، تلگرام، واتساپ یا فیسبوک ارسال می شود که دارای لینک های مخرب بوده و ممکن است با کلیک روی آنها، گوشی شما هک شود و یا هک واتساپ شما انجام شود. به همین علت شما باید در باز کردن پیام های این چنینی، برای پیشگیری از هک شدن گوشی دقت زیادی داشته باشید.

پیشنهاد مطالعه :  واتساپ همسر و فرزندان خود را چگونه کنترل کنیم؟

4 مورد از روش های پیشگیری از هک شدن گوشی:

هکر با استفاده از هر یک از روش های بالا ممکن است به هک کردن گوشی کاربران اقدام کند. حال وظیفه ما برای جلوگیری از این امر، استفاده از روش های پیشگیری از هک شدن گوشی می باشد. این روش ها بسیار هستند و بعضی اوقات، حتی با رعایت کردن برخی نکات کوچک می توان از هک شدن گوشی جلوگیری کرد.

1.     نصب نکردن برنامه ها از منابع نامعتبر

برای اطمینان از عدم اختلال در امنیت هنگام نصب برنامه ها، بهتر است نرم افزار ها را از منابع معتبر مثل گوگل پلی دانلود و نصب کنیم. این مورد از مهم ترین و آسان ترین روش های پیشگیری از هک شدن گوشی، می باشد.

2.     به روز رسانی سیستم عامل و برنامه های گوشی

برای تلفن همراه شما با هر نوع سیستم عاملی (android – ios) به صورت دوره ای اپدیت هایی ارسال می شود که شما برای افزایش امنیت تلفن همراه تان می بایست این به روز رسانی ها را انجام دهید. در به روز رسانی های سیستم عامل تلفن همراه، در هر دوره قابلیت های امنیتی جدیدی اضافه می شود که از حریم خصوصی شما محافظت می کند.

3.     قرار دادن رمز پیچیده و مناسب

در این نمونه از روش های پیشگیری از هک شدن گوشی، شما باید یک رمز قوی و مناسب برای تلفن همراه و حساب های کاربری خود بگذارید که در این صورت هکر ها امکان کرک کردن رمز ها و سواستفاده را نداشته باشند.

4.     عدم اتصال به بلوتوث یا وایفای غیرقابل اعتماد

با اتصال گوشی به شبکه Wifi یا بلوتوث امکان هک شدن بالا رفته و راه هک برای هکر ها باز می شود و به آسانی می توانند با استفاده از این اتصال که شما خود به آنها دسترسی داده اید، گوشی شما را هک کنند. از روش های پیشگیری از هک شدن گوشی این است که به بلوتوث دستگاه های ناشناس و وای فای های ناامن متصل نشوید و در اتصال گوشی خود به این منابع دقت کنید.

پیشنهاد مطالعه :  آیا فیلتر شکن (VPN) می توانند توسط پلیس ردیابی شوند؟
روش های جلوگیری و پیشگیری از هک شدن گوشی

کلام آخر

در این مطلب از مجله امنیتی ایران سوشیال، در ابتدا روش های متداول هک شدن گوشی شامل: بدافزار ها، جاسوس افزار، فیشینگ، سیم کارت و… را توضیح دادیم و سپس به بررسی روش های پیشگیری از هک شدن گوشی پرداختیم؛ روش های پیشگیری از هک شدن گوشی مواردی مثل: عدم نصب برنامه ها از منابع نا معتبر، به روز رسانی سیستم عامل و برنامه های گوشی، قرار دادن رمز قوی و عدم اتصال به بلوتوث و Wifi نامعتبر می باشند.

منبع: www.clubb.com

برنامه SPY24 :

که اولین مورد از قوانین سایت و مهمترین آن مقابله با هک میباشد و هر گونه سو استفاده و استفاده نادرست از آموزش ها و برنامه های وبسایت SPY24 بر عهده کاربر می باشد.

سامانه مراقبت از خانواده (SPY24) نام یک نرم افزار موبایل با نصب و فعال‌سازی بسیار ساده می باشد که به والدین امکان کنترل و مدیریت فعالیت فرزندان در شبکه های مجازی موبایلی را می دهد.

در زیر می توانید برخی از امکانات برنامه SPY24 را مشاهده نمایید:

  • نظارت بر تماس ها و پیامک ها به همراه تاریخ و زمان
  • گزارش پیام های تلگرام ، اینستاگرام ، واتس اپ و…
  • موقعیت لحظه مستمر و مسیر های پیموده شده
  • وب سایت های بازدید شده و برنامه های اجرا شده
  • با قابلیت پنهان سازی ۱۰۰ درصد برنامه و مدیرت راه دور
  • امکان مسدود سازی وب سایت ها، برنامه ها و مخاطبین از راه دور